Ervaringen traumaverwerking door therapie, healing of coaching

Op deze pagina staat een selectie van ervaringen van klanten over traumaverwerking door middel van therapie-, healing- of coaching sessies. Wil je meer weten over deze vormen van sessies, kijk dan op de pagina 'Trauma therapie, healing en coaching'

A & D uit Arkel

Samen met mijn partner een relatie sessie bij Paul gehad. Paul is helderziend en zeer goed afgestemd. Vrijwel direct werden de pijnpunten blootgesteld bij ieder van ons. Ik mocht mijn eigen ruimte en licht volledig toelaten, mijn innerlijke Godin gaan belichamen, wat hierbij nog in de weg stond mocht ik loslaten. Mijn partner mocht een oud stuk oplossen wat hem en ons in de relatie nog in de weg stond. Paul heeft dit met veel liefde, integriteit en toewijding begeleid. De Healing Arts flesjes waar hij mee werkt zijn heel ondersteunend geweest in dit proces. Wij hadden genoeg aan 1 sessie,  we kunnen samen weer verder!

Dankjewel lieve Paul

Mihaly

Hartelijk bedankt voor je openheid, eerlijkheid, gastvrijheid en steun in de rug! Je hele fijne behandeling op zielsniveau tot vaders- en moederslijn heeft echt heel veel oude blokkades losgemaakt waardoor er meer ruimte voor mijn ware ik ontstaat! Je bent een geweldige ziel met een hele fijne energie! Hartelijk dankbaar voor dat ik een kijkje mocht hebben in je spirituele wereld! Lieve groet en tot gauw Paul!

Margriet

Beste Paul, bedankt voor je fijne, zachte healing. Heel bijzonder hoe je mij bewust maakte in het contact met mijn eigen energie. De subtiele signalen in mijn lichaam kunnen voelen en daarin bevestigd worden. Waardoor ik letterlijk weer in beweging kwam na een lange periode van uitstelgedrag. Dankbaar dat ik je berichtje via Facebook voorbij zag komen, wat mij meteen aansprak. Je bent een warme persoonlijkheid met gevoel van mededogen, waardoor het meteen al vertrouwd voelde, omdat gewoon alles er mocht zijn. De openheid in communicatie was prettig en verhelderend. Lieve groet, Margriet

Nathalie

Paul heeft een zeer veilige ruimte gecreëerd waarin mijn man en ik elkaar op een dieper niveau konden ontmoeten. Oude pijnen kwamen aan het licht en werden liefdevol aan elkaar getoond. We zijn Paul erg dankbaar voor deze ervaring! Liefs, Nathalie

Linda

Gisteren bij Paul geweest omdat ik me op verschillende gebieden geblokkeerd voelde. Verrassend wat er door een opstelling naar voren kwam. Totaal niet wat ik verwacht had. Maar o zo dankbaar voor. Het heeft veel losgemaakt. Nu aan de slag met het huiswerk. Ik kom zeker terug om nog dieper aan de slag te gaan. Bedankt!

Marion

Paul en ik maken regelmatig een fijne wandeling. Onbewust raakt hij mij steeds weer.
Al wandelend en pratend komen nieuwe inzichten bij mij binnen. Bedankt. En ik hoop dat we snel weer eens op pad gaan.

Els

Ik zat met een hulpvraag. Doordat Paul goed aanvoelt, luistert en invoelt kwamen we tot de kern van het probleem. Door zijn veiligheid en respect kwamen we zover. Ik kon goed mijn grens aangeven. Dank, dank, dank. Hiermee ga ik verder op mijn pad.

Simone

Het was super =). Ik zat met iets en hij hielp me erg goed, met zijn techniek en wijsheid. Ik sta weer in me kracht en ga dit vasthouden en kreeg ook tips en ga dat ook vasthouden =). Thanx

Yvonne

Spot on, Paul vindt de vraag achter de vraag. Raakt me diep in mijn hart en ziel. Geeft me huiswerk mee, waar ik iets mee kan. Briljant. Pijnlijk, maar voedingsbodem om te leren en te groeien.

Joris

Paul, jij kwam bij mij snel en direct tot de kern van mijn vraag. We hebben in korte tijd heel veel gedaan. We bleken veel raakvlakken te hebben en jouw betrokkenheid is gemeend. Ik vond het heel bijzonder en vertrouw erop dat ik hier heel veel aan heb gehad. Mocht ik in de toekomst weer met vragen zitten voor mezelf of mijn zoon, dan zal ik je zeker weer benaderen. Bedankt!

Jacqueline

Het bijzondere en helende in de ontmoetingen met Paul is dat hij zacht, maar krachtig je stappen laat nemen die je “als vanzelf” vooruit brengen. Hij laat niet alleen mij mijn pad vervolgen, hij doet dat zelf ook. De samenspraak die zo ontstaat is voor mij ideaal. Hij laat me mijzelf zijn, ook als ik een dwarse dag heb. Het gedrag wat daarbij past omarmt hij met een glimlach waardoor het weer snel oké is. Paul heeft de kwaliteit om zich niet aan vaste protocollen te houden, maar speelt ermee, net zoals de situatie zich aandient. Hij geeft helderheid in wat hij doet en waarom. Paul weet je telkens weer op een liefdevolle manier te raken. Fijn.

Marlies

Ik ben 2 keer bij Paul geweest, wat een bijzondere man. Hij stelde me meteen op mijn gemak. De sessies die ik met hem heb gedaan, zijn heel speciaal en ze hebben me veel kracht gegeven.