Ervaringen traumaverwerking door therapie, healing of coaching

Op deze pagina staat een selectie van ervaringen van klanten over traumaverwerking door middel van therapie-, healing- of coaching sessies. Wil je meer weten over deze vormen van sessies, kijk dan op de pagina 'Trauma therapie, healing en coaching'

Jules

In een tijd van heftige transformatie waarin op een gegeven moment mijn complete houvast was verdwenen (qua werk, relatie en psychisch) was Paul de constante factor. Hij is duidelijk, liefdevol en zeer betrokken. Veranderen moet je zelf doen, maar het is fijn om te kunnen sparren met en een spiegel te krijgen van een oordeelloos persoon als Paul. Ik kon en kan echt alles met hem bespreken. Van harte aanbevolen! 

Heleen

"….onder het gebladerte….” .met Paul kon ik een innerlijke reis maken naar een “vergeten” kracht…..zo fijn om daar heling te ervaren van een belangrijk “vergeten” deel…….de druppels die zo goed helpen om richting te bepalen waren iedere keer helemaal “ raak”….magic…fijn zelf regie houden en een betrouwbare gids in Paul, die snapt dat je het pad nu eenmaal alleen maar zelf kunt gaan…kom zelf zeker nog terug en kan Paul zeker aan bevelen.  Met dank, Heleen

A & D uit Arkel

Samen met mijn partner een relatie sessie bij Paul gehad. Paul is helderziend en zeer goed afgestemd. Vrijwel direct werden de pijnpunten blootgesteld bij ieder van ons.
Ik mocht mijn eigen ruimte en licht volledig toelaten, mijn innerlijke Godin gaan belichamen, wat hierbij nog in de weg stond mocht ik loslaten. Mijn partner mocht een oud stuk oplossen wat hem en ons in de relatie nog in de weg stond. Paul heeft dit met veel liefde, integriteit en toewijding begeleid. De Healing Arts flesjes waar hij mee werkt zijn heel ondersteunend geweest in dit proces. Wij hadden genoeg aan 1 sessie,  we kunnen samen weer verder!

Dankjewel lieve Paul

Rosa

Nadat de borstkanker uit mijn lichaam was, kreeg ik veel goede adviezen: “Zorg vooral goed voor jezelf!” Maar hoe doe ik dat dan? Wat zijn mijn verlangens eigenlijk?  Daarvoor heb ik hulp gezocht, en gekregen van Paul. Ondanks dat ik moeite had bij mijn gevoel te komen of het te benoemen, heeft Paul mij stap voor stap op dit pad begeleid. Op eenvoudige en verrassende wijze kwamen we bij voor mij belemmerende overtuigingen en nam ik daar op rituele wijze afstand van. Ik heb zomaar intens kunnen huilen om oud verdriet, maar ik kon het ook weer laten gaan. En hoe bijzonder; ik voelde zomaar mijn hart kloppen! Ik kon dus tóch voelen!  

Huub

Ik ben twee keer individueel bij Paul geweest en ik ben in contact gekomen met mijn kracht zoals ik die nooit eerder heb gevoeld. Ook heb ik inzicht gekregen in ervaringen van mijn innerlijk kind. Hierdoor is er een einde gekomen aan een heftige periode van nachtmerries en angsten. Paul werkt secuur, hij laat weten wat hij ziet of voelt en geeft mij steeds de keuze voor een volgende stap. Heel tevreden, blij en dankbaar dus. 

Henk

Na 2 afspraken met Paul heb ik opnieuw mogen ervaren wat het kan betekenen dat iemand ruimte in jezelf maakt zodat je jezelf kunt ontplooien, jezelf te kunnen bevrijden van je oude patronen en in je kracht kan zetten waarmee je met een stuk zelfvertrouwen je nieuwe pad gaat ontdekken. Ik zal zeker Paul nog eens raadplegen op het moment dat ik voel dat het nodig is en kan hem zeker aanraden.

Nathalie

Paul heeft een zeer veilige ruimte gecreëerd waarin mijn man en ik elkaar op een dieper niveau konden ontmoeten. Oude pijnen kwamen aan het licht en werden liefdevol aan elkaar getoond. We zijn Paul erg dankbaar voor deze ervaring! Liefs, Nathalie

Bernd

Paul zet in mijn innerlijk alle ramen tegen elkaar open. Daardoor ontstaat tocht, het gaat waaien. Mijn hoofd wordt leeg, overtollige ballast verdwijnt. Wat blijft zijn weldaad en rust.

Margriet

Beste Paul, bedankt voor je fijne, zachte healing. Heel bijzonder hoe je mij bewust maakte in het contact met mijn eigen energie. De subtiele signalen in mijn lichaam kunnen voelen en daarin bevestigd worden. Waardoor ik letterlijk weer in beweging kwam na een lange periode van uitstelgedrag. Dankbaar dat ik je berichtje via Facebook voorbij zag komen, wat mij meteen aansprak. Je bent een warme persoonlijkheid met gevoel van mededogen, waardoor het meteen al vertrouwd voelde, omdat gewoon alles er mocht zijn. De openheid in communicatie was prettig en verhelderend. Lieve groet, Margriet

Linda

Gisteren bij Paul geweest omdat ik me op verschillende gebieden geblokkeerd voelde. Verrassend wat er door een opstelling naar voren kwam. Totaal niet wat ik verwacht had. Maar o zo dankbaar voor. Het heeft veel losgemaakt. Nu aan de slag met het huiswerk.
Ik kom zeker terug om nog dieper aan de slag te gaan. Bedankt!

Marion

Paul en ik maken regelmatig een fijne wandeling. Onbewust raakt hij mij steeds weer.
Al wandelend en pratend komen nieuwe inzichten bij mij binnen. Bedankt. En ik hoop dat we snel weer eens op pad gaan.

Mihaly

Hartelijk bedankt voor je openheid, eerlijkheid, gastvrijheid en steun in de rug! Je hele fijne behandeling op zielsniveau tot vaders- en moederslijn heeft echt heel veel oude blokkades losgemaakt waardoor er meer ruimte voor mijn ware ik ontstaat! Je bent een geweldige ziel met een hele fijne energie! Hartelijk dankbaar voor dat ik een kijkje mocht hebben in je spirituele wereld! Lieve groet en tot gauw Paul!

Els

Ik zat met een hulpvraag. Doordat Paul goed aanvoelt, luistert en invoelt kwamen we tot de kern van het probleem. Door zijn veiligheid en respect kwamen we zover. Ik kon goed mijn grens aangeven. Dank, dank, dank. Hiermee ga ik verder op mijn pad.

Joris

Paul, jij kwam bij mij snel en direct tot de kern van mijn vraag. We hebben in korte tijd heel veel gedaan. We bleken veel raakvlakken te hebben en jouw betrokkenheid is gemeend. Ik vond het heel bijzonder en vertrouw erop dat ik hier heel veel aan heb gehad. Mocht ik in de toekomst weer met vragen zitten voor mezelf of mijn zoon, dan zal ik je zeker weer benaderen. Bedankt!

Jacqueline

Het bijzondere en helende in de ontmoetingen met Paul is dat hij zacht, maar krachtig je stappen laat nemen die je “als vanzelf” vooruit brengen. Hij laat niet alleen mij mijn pad vervolgen, hij doet dat zelf ook. De samenspraak die zo ontstaat is voor mij ideaal. Hij laat me mijzelf zijn, ook als ik een dwarse dag heb. Het gedrag wat daarbij past omarmt hij met een glimlach waardoor het weer snel oké is. Paul heeft de kwaliteit om zich niet aan vaste protocollen te houden, maar speelt ermee, net zoals de situatie zich aandient. Hij geeft helderheid in wat hij doet en waarom. Paul weet je telkens weer op een liefdevolle manier te raken. Fijn.

Wibo

Bedankt voor je warme en oprechte belangstelling voor mij en de aandacht die ik even nodig had

Simone

Het was super =). Ik zat met iets en hij hielp me erg goed, met zijn techniek en wijsheid. Ik sta weer in me kracht en ga dit vasthouden en kreeg ook tips en ga dat ook vast-
houden =). Thanx

Marlies

Ik ben 2 keer bij Paul geweest, wat een bijzondere man. Hij stelde me meteen op mijn gemak. De sessies die ik met hem heb gedaan, zijn heel speciaal en ze hebben me veel kracht gegeven.

Yvonne

Spot on, Paul vindt de vraag achter de vraag. Raakt me diep in mijn hart en ziel.
Geeft me huiswerk mee, waar ik iets mee kan. Briljant. Pijnlijk, maar voedingsbodem om te leren en te groeien.