Ervaringen de armouring en tantra

Op deze pagina staat een selectie van ervaringen van klanten van de armouring massages en tantra healing sessies. Wil je meer weten over deze tantrische methoden, kijk dan op de pagina 'De armouring en tantra'

Jacqueline

Paul heeft me geholpen om mijn volwassen seksualiteit en mijn onschuldige, innerlijke kind ieder een eigen plek te geven. Ook heeft hij me nieuwe imprints gegeven van een mooie en begeerlijke vrouw die de oude, verdraaide imprints van vroeger overschreden hebben. 

Anoniem

The day after... het was een bijzondere ervaring en met een totale overgave. Ik ga ervan uit dat het door resoneert ! Laat die deur maar piepend opengaan en ik heb de tijd. In die tijd bij mezelf komen, dat ik niet een ander nodig heb om van mij te houden, maar van mijzelf te houden en dat is ........veeeel !

Anoniem

De bekkenbodem massage met Paul heeft me heel veel verlichting en inzichten gebracht. Dankbaar. 

Anoniem

Fijne aanraking waarbij precies dat naar boven komt wat nodig is om verder te kunnen op mijn pad. Hij geeft je ook inzichten om het eens anders te benaderen.

Anoniem

Dank je wel Paul voor je respectvolle, invoelende en volledige aanwezige zijn en aanrakingen. De Godin in mij kan er eindelijk weer zijn. 

Anoniem

Wat mooi om zoveel nabijheid, verbinding en aanraking te mogen voelen. Het heeft me geraakt op een diepere laag in mezelf. Dank aan Paul Post

Yvonne

Tijdens de tantra massage werd ik, naast het fysieke aanraken, op een niet te benoemen laag in mij diep geraakt. Hierdoor voel ik veel meer ruimte en vertrouwen in mezelf.

Cyril

Paul heeft me bij diepe lagen van mezelf gebracht, waar ik het bestaan bijna van vergeten was. Het was een enorm intensieve en helende ervaring om op deze innerlijke reis te gaan. Om door woorden en beelden, ‘toverdrankjes’ en intieme aanrakingen te ontdekken dat er een ongekende kracht in me schuilt, die heerlijk is om te voelen en die het leven nieuwe glans geeft.

Sigrid

Paul liet mij indalen in mijn lichaam, zodat ik mijn eigenliefde, mijn ruimte en eigen gemaakte grenzen kon ervaren en helen. Hij heeft in mij de godin wakker gemaakt tot op fysiek level. Een onvergetelijke ervaring.

Anoniem

Paul toont respect voor alles wat er is, waardoor ik mag en kan lachen en huilen. Deze massage is zo natuurlijk, zo puur, met zachte en liefdevolle aanrakingen. Vanuit het geheelde kind in mij, kan de Godin in mij zich laten zien.

Anoniem

Zo heen en weer gewiegd, niks te hoeven, geen lading, zo veilig, dat ik in de overgave durf, een ervaring die ik zo graag als kind had willen hebben.