Ervaringen de-armouring en tantra

Op deze pagina staat een selectie van ervaringen van klanten van de-armouring massages en tantra healing sessies. Wil je meer weten over deze tantrische methoden, kijk dan op de pagina 'De-armouring en tantra'

Anoniem

Dankzij Paul ben ik me gaan verdiepen in hooggevoeligheid en hoe daar, als man, mee om te gaan. Zijn zachte strelingen verbinden hart en ziel en nog veel meer met elkaar. Ik sta weer stevig op mijn benen.

Jacqueline

Paul heeft me geholpen om mijn volwassen seksualiteit en mijn onschuldige, innerlijke kind ieder een eigen plek te geven. Ook heeft hij me nieuwe imprints gegeven van een mooie en begeerlijke vrouw die de oude, verdraaide imprints van vroeger overschreven hebben. 

Yvonne

Tijdens de tantra massage werd ik, naast het fysieke aanraken, op een niet te benoemen laag in mij diep geraakt. Hierdoor voel ik veel meer ruimte en vertrouwen in mezelf.

Anoniem

Wat het deed
Ik voelde me opnieuw thuis in mijn lichaam.
Mijn lijf was weer van mij.

En dat deed jij.
Door te fungeren als medium.
Tussen hoger.
Diepere lagen werden aangeraakt.

Losgemaakt.
Onmiskenbaar de sensaties.
De ontspanning.
Erna sereen.
Nu kan ik verder.

Fijn is dat.
Op pad.

Anoniem

De bekkenbodem massage met Paul heeft me heel veel verlichting en inzichten gebracht. Dankbaar. 

Anoniem

Ik vond het een indrukwekkende gebeurtenis waarin ik echt helemaal 'in mezelf zat' en me helemaal bewust van mezelf was op een manier zoals ik zelden heb beleefd. Ben er nog helemaal vol van. 

Anoniem

The day after... het was een bijzondere ervaring en met een totale overgave. Ik ga ervan uit dat het door resoneert ! Laat die deur maar piepend opengaan en ik heb de tijd. In die tijd bij mezelf komen, dat ik niet een ander nodig heb om van mij te houden, maar van mijzelf te houden en dat is ........veeeel !

Anoniem

Dank je wel Paul voor je respectvolle, invoelende en volledige aanwezige zijn en aanrakingen. De Godin in mij kan er eindelijk weer zijn. 

Anoniem

Fijne aanraking waarbij precies dat naar boven komt wat nodig is om verder te kunnen op mijn pad. Hij geeft je ook inzichten om het eens anders te benaderen.

Anoniem

Wat mooi om zoveel nabijheid, verbinding en aanraking te mogen voelen. Het heeft me geraakt op een diepere laag in mezelf. Dank aan Paul Post

Sigrid

Paul liet mij indalen in mijn lichaam, zodat ik mijn eigenliefde, mijn ruimte en eigen gemaakte grenzen kon ervaren en helen. Hij heeft in mij de godin wakker gemaakt tot op fysiek level. Een onvergetelijke ervaring.

Cyril

Paul heeft me bij diepe lagen van mezelf gebracht, waar ik het bestaan bijna van vergeten was. Het was een enorm intensieve en helende ervaring om op deze innerlijke reis te gaan. Om door woorden en beelden, ‘toverdrankjes’ en intieme aanrakingen te ontdekken dat er een ongekende kracht in me schuilt, die heerlijk is om te voelen en die het leven nieuwe glans geeft.

Anoniem

Paul toont respect voor alles wat er is, waardoor ik mag en kan lachen en huilen.
Deze massage is zo natuurlijk, zo puur, met zachte en liefdevolle aanrakingen. Vanuit het geheelde kind in mij, kan de Godin in mij zich laten zien.

Anoniem

Zo heen en weer gewiegd, niks te hoeven, geen lading, zo veilig, dat ik in de overgave durf, een ervaring die ik zo graag als kind had willen hebben.