De-armouring en tantra

Om te gaan leven in verbinding met wie je werkelijk bent is contact met je eigen levensstroom en lichaam van levensbelang. Ons lichaam heeft een eigen wijsheid die door aanraking wordt geopend en zich zo vrij kan maken van stress, verhardingen, diep opgeslagen trauma’s en schaamte rond seksualiteit. Zodat jij werkelijk in contact kunt zijn met alles wat zich aandient op het gebied van liefde, intimiteit, passie, seksualiteit, verlangens en grenzen.

Om deze wijsheid van je lichaam te ervaren en te leven bied ik in mijn praktijk op therapeutische basis de-armouring en tantra aan. Ik doe dat vanuit een veilige bedding en met respect voor jouw autonomie, identiteit en keuzevrijheid. Jij bepaalt zélf welke stappen je wilt zetten en in welk tempo je dat wilt doen. 

De tantrische methoden die ik gebruik voor deze kwetsbare zoektocht naar jouw eigen levensstroom, intimiteit en seksualiteit zijn: 

Ben je er echter nog niet aan toe om deze wijsheid van je lichaam via aanraking te openen en wil je toch met jezelf aan de slag? Kijk dan op de pagina 'Trauma therapie, healing en coaching' voor meer mogelijkheden.

Mijn praktijk is gevestigd in Geldrop (regio Eindhoven). Voor tarieven zie de pagina 'Algemeen en tarieven'.

Bij alle bovenvermelde methoden en sessies conformeer ik me aan:
1. de Code voor Lichaamswerkers (level 1) zoals die is opgesteld door de stichting Keurmerk Tantrisch en Seksuologisch Lichaamswerk.
2. de Ethische Gedragscode van TantraWijzer, het platform voor tantra professionals.