Workshops en cursussen

In mijn praktijk geef ik workshops en cursussen. Voor 2019 kun je de workshop ‘Tantra op locatie boeken. Voor meer informatie kun je hier klikken. 

Wat is dat? Tantra.....

Tantra is een levensweg en staat voor vrijheid. Vrijheid om jezelf te durven zijn in totale verbinding met je diepste essentie. Volledig aanwezig zijn in je lichaam en in het hier en nu met alles wat zich aandient op het gebied van liefde, intimiteit, passie, seksualiteit, verlangens en grenzen.    

Jezelf bloot geven op alle lagen, transparant worden en thuiskomen in jezelf. Een waanzinnig kwetsbare reis waarin je onderzoekt en ervaart hoe jij je vrij kunt maken van maskers, oude patronen en overtuigingen. Die soms niet eens van jou zijn, maar die je als kind hebt verinnerlijkt. Die je jezelf eigen hebt gemaakt en die je kunt gaan loslaten. 

Centraal daarin staat het heilige huwelijk tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf en de verbinding tussen hart en bekken. 

Tijdens een tantra workshop neem ik mee op deze reis. Waarin het (lichamelijke) contact langzaam wordt opgebouwd. Zodat er genoeg tijd en ruimte is om echt te durven voelen.

Oefeningen kunnen bestaan uit emotioneel lichaamswerk, tantrische oefeningen om in contact te komen met jezelf en de ander, meditaties, (familie) opstellingen, massages (waarbij jij bepaald waar je grens ligt in naaktheid), rollenspellen, sjamanistische rituelen, sharing circles en dans.

Voel je welkom in één van mijn tantra workshops.