Tantra workshop voor paren

Tantra is een levensweg en staat voor vrijheid. Vrijheid om jezelf te durven zijn in totale verbinding met je diepste essentie. Volledig aanwezig zijn in je lichaam en in het hier en nu met alles wat zich aandient op het gebied van liefde, intimiteit, passie, seksualiteit, verlangens en grenzen. Jezelf bloot geven op alle lagen, transparant worden en thuiskomen in jezelf.

Jezelf bloot geven vanuit je diepste essentie is vooral heel kwetsbaar in een intieme relatie met je partner. Waarin persoonlijke thema's en blokkades vaak worden uitvergroot en gespiegeld. Durf jij werkelijk vrij te zijn binnen je relatie en je eigen intimiteit, seksualiteit en verlangens uit te spreken en te leven?

Ik nodig jullie graag uit om dit samen te onderzoeken in een tantra workshop voor paren. Een kwetsbare zoektocht naar een nieuwe impuls in jullie relatie wat betreft intimiteit, passie en seksualiteit. 

In de workshop komen emotioneel lichaamswerk, tantrische oefeningen om dieper in contact te komen met jezelf en de ander, meditaties, verbonden ademhalen en/of het beoefenen van de Kashmirische tantra massage aan bod. 

Prijs: € 300 voor 4 uur (incl. lunch). Elk volgend uur € 60.

Ben je (eerst) meer geïnteresseerd in een individuele tantra sessie? Kijk dan op de pagina 'De-armouring en tantra'