Tantra workshops

In mijn praktijk geef ik tantra workshops. Voor 2020 kun je de workshop ‘Mijn tantra praktijk op locatie‘ boeken en geef ik in het voorjaar opnieuw een tantra weekend. Voor meer informatie hierover kun je klikken op 'Tantra weekenden'

Wat is dat? Tantra.....

Tantra is een levensweg en staat voor vrijheid. Vrijheid om jezelf te durven zijn in totale verbinding met je diepste essentie. Volledig aanwezig zijn in je lichaam en in het hier en nu met alles wat zich aandient op het gebied van liefde, intimiteit, passie, seksualiteit, verlangens en grenzen.    

Jezelf bloot geven op alle lagen, transparant worden en thuiskomen in jezelf. Een kwetsbare reis waarin je onderzoekt en ervaart hoe jij je vrij kunt maken van maskers, oude patronen en overtuigingen.

Centraal daarin staat het heilige huwelijk tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf en de verbinding tussen hart en bekken. 

Tijdens een tantra workshop (dag of weekend) neem ik mee op deze reis. Waarin het (lichamelijke) contact langzaam wordt opgebouwd. Zodat er genoeg tijd en ruimte is om echt te durven voelen.

Oefeningen bestaan uit emotioneel lichaamswerk, tantrische oefeningen om in contact te komen met jezelf en de ander, meditaties, verbonden ademhalen en het beoefenen van de Kashmirische tantra massage (waarbij jij bepaald waar je grens ligt in naaktheid). 

Voel je welkom op één van mijn tantra workshops. Voor individuele tantra sessies kun je kijken op de pagina 'De armouring en tantra'.