Opstelling van het verlangen

Leef jij vanuit je hart en in verbinding met je werkelijke verlangens? Of heb je juist het gevoel dat je daarin wordt geblokkeerd?
Door in een sessie je diepste verlangen van dat moment te verwoorden, de individuele woorden op te stellen en erop te resoneren krijg je hier meer inzicht in.

De woorden die je opstelt weerspiegelen delen van jou in de vorm van overtuigingen, patronen, gevoelens, innerlijke kinddelen of personen (van vroeger) die je wat te vertellen hebben. Door op deze manier naar jezelf te kijken en de delen op je te laten inwerken ontstaan er inzichten. Weet je wat je kunt doen om je werkelijke verlangens te leven en blokkades die je hiervan weghouden kunt oplossen. Dus in jezelf is alles al aanwezig wat je nodig hebt voor echte, diepgaande verandering. 

Deze methode van meer inzicht krijgen in jezelf en je blokkades heet ‘interactieve zelf-resonantie’ en is ontwikkeld door dr. Franz Ruppert. 

Wil je de kracht van deze methode in de natuur ervaren, kijk dan op de pagina 'Coaching' en kom samen met mij in beweging.