Paul Post

Als therapeut, coach en healer werk ik met jou op diepe, vaak onbewuste lagen en doe dat intuïtief, speels en met respect.   

Je leert je leven te ontwarren en komt uit bij je ware essentie, bij wie jij werkelijk bent. Dat maakt dat jij kunt gaan leven vanuit je ziel, vrij van (opgelegde) beperkingen en overtuigingen die je niet meer dienen. Trouw zijn aan jezelf, aan je werkelijke levensdoel en vanuit daar je keuzes maken. Zodat jij de regie in handen hebt van jouw levenspad. 

Ook ik heb mezelf ontwart tijdens mijn leven. Een avontuurlijke én soms pijnlijke reis, op zoek naar mijn werkelijke Ik. In het begin van mijn leven was ik accountant. Dit leven gaf mij, vanuit het denken, de veiligheid en geborgenheid die ik zocht. Totdat ik rond 2000 ernstig ziek werd. Het plaatje klopte niet meer. Door het denken onderdrukte ik mijn gevoelens en trauma’s (waaronder emotionele verwaarlozing en seksueel misbruik/incest). Ik heb het roer omgegooid en ben mijn trauma’s gaan ontwarren en verwerken. Ik weet wie ik ben en wat mijn levensdoel is. Ik hou van mezelf, van het leven, van de wereld en de mensen om me heen. Ik ben helderwetend en heldervoelend, speels, intuïtief, humoristisch en op z’n tijd confronterend (als jij dat nodig hebt om bij je werkelijke Ik uit te komen). 

Wil jij ook aan de slag met jezelf? Voel je dan welkom en kijk voor de mogelijkheden op de pagina's 'Coaching, therapie en healing' of 'Intimiteit en contact'. Ik gun ook jou dat je je ware essentie gaat leven.