Spirituele relatietherapie Geldrop en regio Eindhoven

In mijn praktijk in Geldrop (regio Eindhoven) geef ik spirituele relatietherapie. Soms loop je als (echt)paar vast en heb je geen flauw idee waar het aan ligt. Heb je het gevoel dat je er samen niet meer uit komt. Dan kan ondersteuning verhelderend, dragend en helend zijn.  

In een sessie ontstaat er ruimte waarin jullie ontspanning en overgave gaan ervaren. Blokkades in jezelf en tussen jullie worden zichtbaar en voelbaar, openen zich en kunnen gaan stromen en oplossen. Een uitnodiging om jullie relatie op een andere manier vorm te geven, zodat jullie samen weer in verbinding komen. 

Vaak geef ik ter verdieping oefeningen voor thuis mee, zodat jullie vanuit je eigen authenticiteit werkelijk contact kunnen gaan maken met jezelf én met de ander.

Of willen jullie juist op een meer tantrische manier de verdieping in? Kijk dan op de pagina 'Tantra workshop voor paren'.

En als één van jullie liever eerst individueel aan de slag wil, ben je welkom om de mogelijkheden te bekijken op de pagina's 'Coaching', 'Traumaverwerking door middel van therapie en healing' of 'Opstelling van het verlangen'