Mijn tantra praktijk op locatie

Als je interesse hebt om met dierbare vrienden kennis te maken met tantra, dan breng ik graag mijn tantra praktijk naar jou thuis of een andere andere locatie van jouw keuze. Tijdens zo’n tantra dag zorg ik voor het programma en de begeleiding en jij zorgt voor de locatie.

Onderwerpen kunnen zijn: (beginnende) tantra oefeningen, de tandava meditatie, verbonden ademhalen en/of het kennis maken met de armouring massage technieken die gebaseerd zijn op de Kashmirische tantra massage. Vooral het leren en ervaren van
de armouring technieken en de Kashmirische tantra massage is vaak een opening om op een dieper niveau dan dat je gewend bent in je lichaam ontspanning en overgave toe te laten.   

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zo’n dag, het minimum aantal deelnemers en de prijs per persoon, kun je me bellen of e-mailen (klik hier voor mijn contactgegevens). Voel je welkom. 

En mocht je interesse hebben in een individuele de armouring- of tantra sessie, kijk dan voor meer informatie op de pagina 'De armouring en tantra'