Tantra weekenden

Tantra is een levensweg en staat voor vrijheid. Vrijheid om jezelf te durven zijn in totale verbinding met je diepste essentie. Volledig aanwezig zijn in je lichaam en in het hier en nu met alles wat zich aandient op het gebied van liefde, intimiteit, passie, seksualiteit, verlangens en grenzen.    

Jezelf bloot geven op alle lagen, transparant worden en thuiskomen in jezelf. Een kwetsbare reis waarin je onderzoekt en ervaart hoe jij je vrij kunt maken van maskers, oude patronen en overtuigingen. 

Centraal daarin staat het heilige huwelijk tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf en de verbinding tussen hart en bekken. 

Tijdens een tantra weekend neem ik mee op deze reis. Waarin het (lichamelijke) contact langzaam wordt opgebouwd. Zodat er genoeg tijd en ruimte is om echt te durven voelen.

Oefeningen bestaan uit emotioneel lichaamswerk, tantrische oefeningen om in contact te komen met jezelf en de ander, meditaties, verbonden ademhalen en het beoefenen van de Kashmirische tantra massage (waarbij jij bepaalt waar je grens ligt in naaktheid).  

Jouw (innerlijke) reis kan beginnen in het voorjaar van 2020 (helaas, in verband met het corona virus tot nader orde uitgesteld). Dan organiseer ik opnieuw een tantra weekend bij mij thuis voor maximaal 4 deelnemers per weekend. Hierdoor ontstaat een kleinschalige, intieme setting waarin ik volop aandacht kan geven aan het individuele proces van elke deelnemer. Dus ook de overnachtingen zijn bij mij thuis, zodat ik, mocht dat nodig c.q. gewenst zijn, kan uitlopen met het programma.

Het weekend staat open voor maximaal 4 singles of 2 (gelegenheids)stellen. Dat laatste scheelt in de prijs (zie hieronder).  

Data: nog niet bekend
Tijden: van vrijdagmiddag 19.00 uur (inloop vanaf 18.00 uur) t/m zondagmiddag 16.00 uur (met uitloopmogelijkheid tot 17.00 uur).
Locatie: Waleweinlaan 36 in Geldrop.
Prijzen: per single € 300 en per stel € 550. De prijs is all-in (dus incl. overnachtingen, eten en drinken).