Tantra weekeinden najaar 2019

Tantra is een levensweg en staat voor vrijheid. Vrijheid om jezelf te durven zijn in totale verbinding met je diepste essentie. Volledig aanwezig zijn in je lichaam en in het hier en nu met alles wat zich aandient op het gebied van liefde, intimiteit, passie, seksualiteit, verlangens en grenzen.    

Jezelf bloot geven op alle lagen, transparant worden en thuiskomen in jezelf. Een kwetsbare reis waarin je onderzoekt en ervaart hoe jij je vrij kunt maken van maskers, oude patronen en overtuigingen. 

Centraal daarin staat het heilige huwelijk tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf en de verbinding tussen hart en bekken. 

Tijdens een tantra weekeinde neem ik mee op deze reis. Waarin het (lichamelijke) contact langzaam wordt opgebouwd. Zodat er genoeg tijd en ruimte is om echt te durven voelen.

Oefeningen (kunnen) bestaan uit emotioneel lichaamswerk, tantrische oefeningen om in contact te komen met jezelf en de ander, meditaties, het beoefenen van de Kashmirische tantra massage (waarbij jij bepaald waar je grens ligt in naaktheid), sjamanistische rituelen en sharing circles. 

Jouw (innerlijke) reis kan beginnen in het najaar van 2019. Dan organiseer ik weer 2 tantra weekeinden bij mij thuis voor maximaal 4 deelnemers per weekeinde. Hierdoor ontstaat een kleinschalige, intieme setting waarin ik volop aandacht kan geven aan het individuele proces van elke deelnemer. Dus ook de overnachtingen zijn bij mij thuis, zodat ik, mocht dat nodig c.q. gewenst zijn, kan uitlopen met het programma.

Beide weekeinden staan open voor maximaal 4 singles of 2 (gelegenheids)stellen. Dat laatste scheelt in de prijs (zie hieronder).  

Data: 4 t/m 6 oktober en 29 november t/m 1 december.
Tijden: van vrijdagmiddag 19.00 uur (inloop vanaf 18.00 uur) t/m zondagmiddag 16.00 uur (met uitloopmogelijkheid tot 17.00 uur).
Locatie: Waleweinlaan 36 in Geldrop.
Prijzen: per single € 300 en per stel € 550. De prijs is all-in (dus incl. overnachtingen, eten en drinken).