Trauma verwerking door middel van therapie en healing

Het leven lijkt soms heel ingewikkeld en onontwarbaar. Als een kluwen touw waarvan je niet weet hoe je die kunt ontwarren.
Deze verwarring is vaak in onze jeugd ontstaan waarin we overtuigingen, patronen en gevoelens opnemen die niet werkelijk bij ons horen, maar die je, als kind wél in staat hebben gesteld om te overleven. En die je nu blokkeren om te leven vanuit wie je werkelijk bent.   

In een therapie- en healing sessie gaan we samen op zoek naar deze blokkades in jou. Die meestal als een klein draadje voelbaar en zichtbaar zijn, maar waaronder vaak een kluwen aan diepere blokkades schuil gaat. Blokkades door (onbewust aanwezige) trauma’s, zoals emotionele verwaarlozing, mishandeling of seksueel misbruik/incest. Die zich kunnen uiten in, bijv. gevoelens van hard moeten werken voor bestaansrecht of liefde, angst voor verbinding of juist alleen zijn, depressieve gevoelens of het gevoel dat je jezelf vaak weggeeft en er weinig voor terug krijgt.

Door jouw blokkades in een veilige bedding te doorleven kun je er helderheid op krijgen. Oude overtuigingen en emoties die er mee verbonden zijn, kun je gaan ontwarren en transformeren. Zodat je je gaat herinneren wie jij werkelijk bent. Een authentiek en autonoom wezen. Vol met levenslust en vrij om je leven neer te zetten vanuit jouw werkelijke Ik en levensdoel. 

Voelt een therapie-/healing sessie voor jou als een (te) hoge drempel, dan kan coaching een passend alternatief voor je zijn.