Tarieven

In mijn praktijk in Geldrop (regio Eindhoven) hanteer ik de volgende tarieven: 

Trauma therapie-, healing- of coaching sessie: € 70 per uur.

De-armouring massage of tantra healing sessie: € 150. De duur bedraagt 2 uur, waarvan ongeveer 1,5 uur massage. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden tegen € 30 per half uur.

Individuele afspraken die binnen 24 uur vóór de start van de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht tegen een 'no-show' tarief van € 70.

Mijn consulten voor individuele afspraken komen niet voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking. 

Klachtenprocedure

Ik ben aangesloten bij Solo Partners, een onafhankelijke organisatie die klachten over de (alternatieve) zorg afhandelt. Dus heb je een klacht over mijn dienstverlening, dan kun je je klacht indienen door hun klantenprocedure te volgen.

Maar ik vind het natuurlijk fijner als we er samen uitkomen. Opmerkingen of klachten beschouw ik namelijk altijd als mogelijkheden om mijn dienstverlening verder te verbeteren. Mijn lidnummer bij Solo Partners is 103692. 

Klik hier voor de klachtenprocedure, die begint met het aanmelden van je klacht bij klachtenregeling.nl of te bellen met 085-4858560.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden

Ik heb een privacyverklaring en algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden hebben zowel betrekking op individuele afspraken als op aanmeldingen voor workshops en cursussen. Voor meer informatie kun je klikken op onderstaande linken: